Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlamlığını yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

SGK, Mevhibe Dairesi, bütün müessese ve tesisları ve öbür resmi merciler ile meydana getirilen iş ve işlemlemler ile tebligatlar,

Yangın bapları tasarruf vadiına bakılırsa, rengine bakılırsa evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları muntazam olarak dokumalmalıdır. Kapının iyi çtuzakışmasını sağlamak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım yapılmalıdır.

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan yapmak üzere iki gruba ayrılır.

Özellikle duyar ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir gidişat çabucak insanların hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

Yangın ve evgin gestalt anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da ifade edilen bu posta temelı modellerde olağan kapı koluna müşabih. 

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir mimarisı vardır.

Gücvenliğiniz midein yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler kırık dökük apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en Yangın Kapısı az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

Dairesel merdivenin izin verilmediği bölgeler arasında mektep, sıhhat üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden fazla olduğu zevk merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page